Magyarország, Mint Európai Uniós Ország

Céljuk, hogy Magyarország ne a perifériához, hanem az Európai Unió magjához tartozzon, ennek érdekében bevezetnék az eurót. Fontosnak tartják a csatlakozást az Európai Ügyészséghez a korrupciómentességért és az átláthatóságért.

A jelenlegi V4 helyett rugalmas, modern, Európa-barát régiós együttműködést építenének. Politikai szövetséget kötnének Németországgal és Franciaországgal, valamint fenntartanák a partneri kapcsolatot Nagy-Britanniával. Kiirtanák az orosz propagandát.

Az EU önvédelme érdekében megerősített titkosszolgálati együttműködést, európai FBI-t javasolnak. Kiállnának a közös európai hadsereg mellett, és támogatnák a közös európai határvédelem megerősítését.

Célszerű hadiipari fejlesztéseket támogatnának, melyek a civil világban is hasznosíthatóak. Megerősítenék a közigazgatási információs hálózatot, küzdenének a dezinformációs kibertámadások ellen.

Javasolják az Európai Bizottság elnökének közvetlen megválasztását, elbocsátanák a politikai alapon kinevezett diplomatákat, modernizálnák a teljes külügyet. Azonnali és teljes nemzetbiztonsági átvilágítást hajtanának végre a külügyi apparátusban, és bezárnák a Nemzeti Kereskedőházakat.